Košík hranolek se smaženými čedarovými nugetkami s jalapeňo papričkou uvnitř. Omáčka dle výberu
Sandvič s dorůžova pečeným hovězím rostbífem (80g) s rukolou, vaječnou omeletkou, rajčetem, ledovým salátem a hořčičnou majonézou.
Do zlatova smažené rybí filetky z tresky v pivním těstíčku Guinness, domácí hranolky s limetkovo-bylinkovou majonézou.
Nezapomenutelná chuť americké delikatesy. Pomalu a dlouze pečené vepřové maso v BBQ marinádě s vlašskými ořechy podávané na salátku z červeného zelí a polníčkem.
Plátek šťavnatého grilovaného kuřecího masa, sýr provolone, vaječná omeletka, bazalkové pesto, rajče, nakládaná okurka, salát, česnekové výhonky.
Burger ve venkovském stylu. Plátek šťavnatého grilovaného vyzrálého mletého hovězího masa, bramborová placka, cibulová marmeláda, sýr čedar, grilovaný uzený bok, rajče, nakládaná okurka, salát, vejce.
Grilovaný kozí sýr, rukola, omeleta, červená řepa, sezam, višňová marmeláda, sriracha, bylinkovo-jogurtový dip s česnekem
Srdcem tohoto burgeru je omáčka ze sušených, uzených papriček jalapeňo ( 3000-10 000 SHU), plátek šťavnatého grilovaného vyzrálého mletého hovězího masa, sýr čedar, rajče, grilovaný uzený bok, cibule, nakládaná okurka, salát.
Opravdová legenda. Základem burgeru je plátek šťavnatého grilovaného vyzrálého mletého hovězího masa, sýr čedar, grilovaný uzený bok, rajče, nakládaná okurka, salát a česneková omáčka. Podáváme v legendární bulce dle naší receptury.
Omáčka Chimichurri podtrhuje chuť tohoto burgeru. Chimichurri je zelená omáčka původem z Argentiny. Jejím základem je čerstvé oregáno a petrželka, mletý česnek, olivový olej a červený vinný ocet. V burgeru nesmí chybět plátek vyzrálého mletého hovězího masa spolu se sýrem Provolone, lolo roso salát a červená cibulka, grilovaný uzený bok, karamelizovaná cibulka.
Grilované Portobello, česnekové výhonky, sýr provolone,rajče, salát, nakládaná okurka, karamelizovaná cibule a česneková omáčka.
Ve středu tohoto burgeru najdete krásně upečené plátky hovězího rostbífu, hořčičnou majonézu, karamelizovanou cibulku, rukolu, rajče, nakládanou okurku, salát.
Vítěz festivalů – hovězí maso, čedar, lehce pikantní omáčka, rukola, parmazánový chips, grilovaný uzený bok, medovo-hořčicový dip.
Plátky grilované cukety, sýr Provolone, rukola, bazalkové pesto, salát lolo roso, mexican picles, rajče, červená cibule.
Směs listových salátu se zeleninou a dorůžova pečeným rosbífem (150g), vaječná omeleta, rukola, česnekové klíčky, medovo-hořčicový dresing.
Na zeleninovém salátu ochuceném medovo-hořčicovým dresinkem s pečenou bramborou položená filovaná, grilovaná, vepřová panenka.
Římský salát s grilovanými kuřecími prsíčky (150g), sýrem parmezán, slaninový chips, česnekovými krutony a Caesar dresinkem.
Kuřecí steak s grilovaným uzeným bokem zapečený sýrem čedar, pečené brambory s cibulí a slaninou.
Kuřecí steak s grilovanou cuketou zapečený sýrem Provolone podávaný s grilovanou zeleninou sypanou parmazánem.
Marinovaný steak z vepřové krkovice, vejce, grilovaný uzený bok, nakládané cibulky konfitované v pivu Guinness, smažená cibulová sláma. Podáváme s domácími hranolkami, česnekovou omáčkou a kysaným jalapeňo zelím.
Vepřová panenka plněná slaninou a sýrem Provolone podávaná s pečeným bramborem s cibulí a slaninou. Čedarový dip.